101 Dalmatieni Aladdin Alege Dragostea Alex si trupa Alvin and the Chipmunks 1 Alvin si veveritele 2 Anatomia lui Grey Anime Annedroizii Arrow Arrow Sezonul 5 Ask Yeniden Atletico Textila Austin & Ally Bad Hair Day Barbie Bir Ask Hikayesi Blestemul din tabara Cars Cars 2 Cartoon Network Casa Foster Ciudateni Clubul Lui Mickey Mouse Copiii Bionici Cum sa construiesti baiatul perfect Desene Animate 2013 Desene Animate Dublate Desene Animate Subtitrate Desene Barbie Desene Dublate In Romana Desene Scooby-Doo Desene Subtitrate In Romana Desene Walt Disney Disney Channel Disney Junior Elif Emisiuni Tv Filme Craciun Filme 1950 Filme 1968 Filme 1970 Filme 1980 Filme 1983 Filme 1988 Filme 1991 Filme 1992 Filme 1994 Filme 1995 Filme 1997 Filme 1998 Filme 1999 Filme 2000 Filme 2001 Filme 2002 Filme 2003 Filme 2004 Filme 2005 Filme 2006 Filme 2007 Filme 2008 Filme 2009 Filme 2010 Filme 2011 Filme 2012 Filme 2013 Filme 2014 Filme 2015 Filme 2016 Filme Actiune Filme Animatie Filme Aventura Filme Comedie Filme Craciun Filme De Craciun Filme Disney Channel Filme Dragoste Filme Drama Filme Dublate Filme Familie Filme Fantastice Filme Fantezie Filme Home Alone Filme Home Clone Filme Indiene Filme Istorice Filme Muzical Filme Muzicale Filme Noi Filme Online Filme Oscar Filme Romanesti Filme Romantice Filme Thriller Filme Walt Disney Game of Thrones Home Alone How to Build a Better Boy Insula Iubirii Insula Iubirii Sezonul 3 iUmor Kanal D Kara Sevda Kiralık Aşk Kumkum Bhagya Lab Rats Legends of Tomorrow Legends of Tomorrow Sezonul 2 Lucifer Lucifer Sezonul 2 Mr. Peabody and Sherman 2014 Dublat In Romana Mulan Nickelodeon Outsiders Power Sezonul 4 ProTv Saath Nibhana Saathiya Seriale Indiene Seriale Online Seriale Turcesti Sezonul 2 Soy Luna Suflete tradate Sultana Kosem Supergirl Supernatural Supernatural Sezonul 12 Tangled Te Cunosc de Undeva Te vreau langa mine Teen Beach Movie Teen Wolf temptation island Temptation Island Sezonul 3 The Flash The Vampire Diaries The Vampire Diaries Sezonul 8 Tom and Jerry Tom si Jerry Travelers Valea Muta Valera Muta Violetta Walt Disney Yaman Yaman sezonul 3 Ziua Balului Zou Sezonul 2

ELENA DIN AVALOR SEZONUL 1 - EPISODUL 4 ONLINE DUBLAT IN ROMANA


Vizioneaza noul sezon din serialul disney channel (Elena of Avalor) Elena din avalor sezonul 1 online gratis, dublat in romana.


Prințesa Elena și-a salvat magicul ei regat,Avalor,de o vrăjitoare rea și trebuie să învețe cum să conducă în calitate de prințesă.Aventurile Elenei o vor face să înțeleagă că noul ei rol necesită chibzuința, adaptabilitate și compasiune.

ELENA DIN AVALOR SEZONUL 1 - EPISODUL 4 ONLINE


VARIANTA 1 VARIANTA 2

Clona - Episodul 36 Online Subtitrat In Romana


Vizioneaza Clona - Episodul 36 Online Subtitrat In Romana Gratis HD


"Clona" este o poveste controversată, plină de pasiune, despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian. "Clona" va oferi telespectatorilor imagini spectaculoase, o scenografie de excepție și filmări exterioare care nu au mai fost întâlnite până acum într-o telenovelă. "Clona" a reușit performanța să înregistreze audiențe uriașe, impresionând prin jocul actoricesc și iscând controverse datorită subiectelor abordate.

Clona - Episodul 36 Online


VARIANTA 1

Snow White and the Huntsman - Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator (2012) Subtitrat In Romana



Vizioneaza Snow White and the Huntsman - Albă ca Zăpada şi Războinicul Vanator (2012) - Filme Online Cu: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth.


"Albă ca Zăpada şi vânătorul" este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.

Albă ca Zăpada şi Războinicul Vanator (2012) - Film Online


VARIANTA 1 VARIANTA 2

Alba ca Zapada si cei sapte pitici Dublat In Romana



Vizioneaza Alba ca Zapada si cei sapte pitici Dublat In Romana


Alba ca Zapada si cei sapte pitici (engleza Snow White and the Seven Dwarfs) este un film de animatie lansat in 1937 produs de Walt Disney, si regizat de David Dodd Hand. Este bazat pe povestirea omonima a Fratilor Grimm. Este primul film din seria de filme animate Disney si filmul de animatie clasica cu cele mai importante incasari din toate timpurile. A fost lansat la 21 decembrie 1937 la “Carthay Circle Theater”. A fost lansat pe DVD si VHS in 2001 sub o “Editie de Platina” care s-a continuat cu alte 12 filme clasice Disney pana la finalizarea acesteia in 2009 cu “Pinocchio”. “Alba ca Zapada si cei Sapte Pitici” a fost relansat intr-o noua serie “Editie de Diamant” pe Blu Ray si DVD in octombrie 2009, aceasta serie urmand sa relanseze toate Editiile de Platina.

VARIANTA 1 VARIANTA 2

Clona - Episodul 35 Online Subtitrat In Romana


Vizioneaza Clona - Episodul 35 Online Subtitrat In Romana Gratis HD


"Clona" este o poveste controversată, plină de pasiune, despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian. "Clona" va oferi telespectatorilor imagini spectaculoase, o scenografie de excepție și filmări exterioare care nu au mai fost întâlnite până acum într-o telenovelă. "Clona" a reușit performanța să înregistreze audiențe uriașe, impresionând prin jocul actoricesc și iscând controverse datorită subiectelor abordate.

Clona - Episodul 35 Online


VARIANTA 1

The Last Samurai (2003) Ultimul Samurai Online


Vizioneaza The Last Samurai (2003) Ultimul Samurai Online Subtitrat In Romana Gratis HD


Cãpitanul Nathan Algren este un om în derivã. Luptele pe care le-a purtat odatã par acum distante si frivole. Odatã si-a pus viata în pericol pentru onoare si pentru tarã - la Antietam (Maryland) si Gettysburg (Virginia) - dar în anii care au urmat Rãzboiului Civil, lumea s-a schimbat. Pragmatismul a înlocuit curajul, propriul interes a luat locul sacrificiului si onoarea nu poate fi gãsitã nicãieri - în special în zona de apus, unde rolul sãu în Campaniile Indiene s-a încheiat cu deziluzie si durere. Undeva în câmpiile neiertãtoare de lângã bancurile Râului Washita, Algren si-a pierdut sufletul.

Ultimul Samurai Online


VARIANTA 1 VARIANTA 2

Tom si Jerry Il intalnesc pe Sherlock Holmes (2010) Online Dublat în Romana Vizioneaza Tom si Jerry Il intalnesc pe Sherlock Holmes (2010) Dublat


In orasul Londra un escroc fura bijuterii in jurul Scotland Yard si Red, o cantareata splendida, e gasita vinovata pentru acest delict. Tom & Jerry, ca asistenti, trebuie sa-l ajute pe Sherlock Holmes sa caute indicii si sa-l prinda pe adevaratul hot pentru a salva cazul.

VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3

Tom si Jerry (2013) - O Aventura Gigantica Dublat In Romana


Vizioneaza Tom si Jerry (2013) - O Aventura Gigantica Online Dublat In Romana


Tom și Jerry au parte de noi aventuri alături de amicul lor Jack ce deține un parc de amuzament. Cu ajutorul unor boabe de fasole magice începe acțiunea și totodată atracția de care parcul lui Jack avea mare nevoie.

VARIANTA 1

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997) Online Dublat In Romana


Vizioneaza Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997) Online Subtitrat Gratis Hd


Belle este prizoniera in castel. Insa ea este hotarata sa celebreze Craciunul asa cum se cuvine acestei sarbatori, desi Bestia nu este de acord si ii interzice. Belle nu ia in seama acest lucru, dorind sa-i aduca fericire macar in aceste momente. Aliatii sai sunt obiectele din casa care doresc o schimbare in aceasta atmosfera mohorata. Dar Forte se teme ca planurile Frumoasei vor pune capat blestemului care a cazut peste castel, blestem care pe el l-a facut foarte important in ochii stapanului sau. El se foloseste de Fife, un flaut care doreste cu disperare un solo, pentru a strica planurile Bellei si pentru a scapa de ea. Oare sa reuseasca raul sa invinga binele inca o data?

VARIANTA DUBLAT IN ROMANA VARIANTA 1 VARIANTA 2

The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Kingdom (1998) Online Dublat In Romana


Vizioneaza Film Animatie  Desene Animate Dublate Printesa Lebada 3 - The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Kingdom (1998) Online Gratis In Romana.


Zelda , o vrajitoare foarte puternica , doreste sa distruga intregul regat , furand o comoara fermecata care da putere nelimitata detinatorului . Ca parte a planului sau cel rau , Zelda o rapeste pe Odette – Printesa Lebada , cerandu-i printului Derek sa o ajute in schimbul sigurantei printesei . Oare va reusi printul Derek sa o salveze pe printesa din mainile Zeldei?

Lacul lebedelor 3 (1998) Online



VARIANTA 1 VARIANTA 2

Enchanted (2007) Online Subtitrat In Romana


Vizioneaza Film Animatie Walt Disney (MAGIE IN MANHATTAN) Magie în New York - Enchanted (2007) Online Gratis, Subtitrat In Romana.


O poveste clasica Disney se intrepatrunde cu lumea moderna din New York-ul zilelor noastre, intr-un basm despre o printesa (AMY ADAMS) din tinutul Andalasia, care e azvarlita in inima New York-ului de o regina malefica (SUSAN SARANDON). La scurt timp dupa sosirea ei aici, Printesa Giselle incepe sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si iubirii, dupa ce intalneste un chipes avocat (PATRICK DEMPSEY). Oare felul cum e privita iubirea in basme are sanse sa supravietuiasca in lumea reala?

Magie în New York Online Subtitrat


VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3

Dreamer (2005) A doua sansa - Online Subtitrat In Romana


Vizioneaza Dreamer (2005) A doua sansa - Online Subtitrat In Romana Gratis HD


Ben Crane (Kurt Russell) a fost candva un mare crescator de cai, ale carui talente de dresor se irosesc in prezent. Sonador (Dreamer in engleza) a fost o iapa superba al carei viitor promitator pe pistele de curse s-a frant atunci cand si-a rupt un picior. Considerata mai buna moarta de proprietarul ei, care este si seful lui Ben, Sonador ii este data lui Ben ca o plata compensatorie pentru concedierea sa.

A doua sansa - Online Subtitrat


VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3

TANGLED EVER AFTER (2012) ONLINE DUBLAT IN ROMANA


Vizioneaza Tangled Ever After (2012) Online Gratis In Romana.


Rapunzel și Eugene (Flynn Ryder) sunt în toiul pregătirilor de căsătorie. Întregul regat așteaptă să ia parte la cea mai fastuoasă nuntă care s-a văzut vreodată. Totul e perfect în vederea ceremoniei. Ei bine, nu chiar tot: Eugene se arată din nou nemulțumit de modul în care e desenat nasul său în afișe, iar Pascal și Maximus au pierdut inelele mirilor.

Tangled Ever After (2012) Online


VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 VARIANTA 4

Tangled - O poveste încâlcită (2010) Dublat In Romana


Vizioneaza Online Tangled - O poveste încâlcită gratis in limba romana


Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung şi magic. Rapunzel, care caută biletul de ieşire din turnul unde a fost ferecată timp de mulţi ani, face o înţelegere cu frumosul hoţ şi duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-poliţist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, şi o gaşcă de tâlhari aspri.


VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3

Saga Amurg 3: Eclipsa - The Twilight Saga 3: Eclipse (2010) Online Subtitrat


Vizioneaza Saga Amurg 3: Eclipsa - The Twilight Saga 3: Eclipse (2010) Online Subtitrat In Romana Gratis HD


In Saga Amurg: Eclipsa, cel de-al treilea film al seriei, raul care a pândit din umbra pâna acum îsi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sângeroase si disparitii misterioase. Creând o armata dintr-o rasa noua de vampiri însetati de sânge, malefica Victoria s-a întors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum în pericol de moarte. Uniti de acest secret înfricosator, Edward si Jacob trebuie sa încerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

THE TWILIGHT SAGA 3: ECLIPSE 2010 Filme Online - VIZIONARE FILM ONLINE


VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 VARIANTA 4 VARIANTA 5 VARIANTA 6

Clona - Episodul 34 Online Subtitrat In Romana


Vizioneaza Clona - Episodul 34 Online Subtitrat In Romana Gratis HD


"Clona" este o poveste controversată, plină de pasiune, despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian. "Clona" va oferi telespectatorilor imagini spectaculoase, o scenografie de excepție și filmări exterioare care nu au mai fost întâlnite până acum într-o telenovelă. "Clona" a reușit performanța să înregistreze audiențe uriașe, impresionând prin jocul actoricesc și iscând controverse datorită subiectelor abordate.

Clona - Episodul 34 Online


VARIANTA 1

Mulan (1998) Dublat In Romana


Vizioneaza Film Animatie / Desene Animate Dublate Neinfricata Mulan - Mulan 1 (1998) Online Gratis In Limba Romana.


Într-o Chină antică plină de prejudecăţi, o tânără pregătită pentru întâlnirea cu peţitoarea se face de ras, neaducând onoare familiei. În acelaşi timp, hunii atacă teritoriul chinez, iar împăratul decretează mobilizarea recruţilor şi a rezerviştilor. Tristă că nu şi-a mulţumit tatăl, Mulan pleacă în locul acestuia la încorporare, deşi pedeapsa pentru fetele care îndrăznesc să se încorproreze în armată este moartea. Recruţii sunt lăsaţi să se antreneze cu un tânar căpitan, iar armata permanentă pleacă să-i înfrunte pe huni. Mulan este ajutată în drumul ei de un dragon şi de un greieraş norocos, precum şi de un cal falnic. Până la urmă Mulan aduce onoare familiei ei, iar Mushu, dragonul, este avansat la nivelul de gardian al străbunilor. Şi familia este mândră deoarece, după terminarea războiului, la Mulan vine un tânăr chipeş, nimeni altul decât conducătorul oştii.

MULAN 1 ONLINE DUBLAT IN ROMANA
VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 VARIANTA 4

Mulan 2 Dublat In Romana


Vizioneaza Online Mulan II (2004) Gratis In Limba Romana


Vizioneaza Mulan 2 Online Dublat In Romana In Romana Gratis HD


Povestea fetei războinice continuă la o lună după evenimentele din prima parte. Shang, acum general, vine să o ceară în căsătorie pe Mulan, iar ea acceptă. Dar un mesager îi trimite la împărat. Acesta le dă misiunea de a le duce pe fiicele lui într-un regat învecinat. Cei doi îşi iau ca ajutoare pe cei trei prieteni năstruşnici din prima parte şi pornesc pe drumul aventurii.

Mulan 2 Online Dublat


Partea 1 Partea 2

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.